Het competitieseizoen is nog maar net afgelopen of daar zijn de nieuwe individuele klassementen voor het komende seizoen al. Vijf spelers van onze club zien hun sterke prestaties beloond met een klassementsverhoging. Steven krijgt opnieuw zijn vertrouwde D2-klassement. Chapeau! Maarten blijft iedereen verbazen: een derde verhoging in evenveel seizoenen brengt hem nu al op D4. Grote bewondering! De  gestage vooruitgang van Niels is nu ook echt zichtbaar in zijn klassement: hij wordt voor het eerst D6. Oververdiend! Ook Dieter, die E0 wordt, en Wietse (nieuw klassement E2) zijn aan een heuse opmars bezig. Ook zij stijgen voor het derde jaar op rij. Subliem!

Tip voor de andere spelers: wellicht niet toevallig waren vier van de vijf stijgers systematisch aanwezig op de training. Blijven trainen, dus ?!

Lees meer voor het volledige overzicht van alle geklasseerde spelers

Heule A - Oostkamp A 16-0 (ff.)
Kortrijk D - Oostkamp B 10-6
Loc. Gullegem A - Oostkamp C 16-0 (ff.)

De laatste speeldag was illustratief voor het ganse seizoen: een chronisch spelerstekort leidde dit keer zelfs tot het noodgedwongen forfait van zowel de A- als de C-ploeg. De (slechts) 4 beschikbare spelers zetten wel een eervol resultaat neer in wat voorlopig de laatste  wedstrijd van de B-ploeg in derde provinciale was. Zowel Dirk, Wietse als vader en zoon Marc en Simon Bekaert wonnen elk een D4. Marc deed daar nog een E0 bovenop en Dirk een E4. 

Figuur van de week: een pluim voor het resultaat voor het volledige B-kwartet is op zijn plaats. Super-sub Marc bewees nog maar zijn tafeltennistalent.

Op het einde van dit moeilijke seizoen konden zowel de A-ploeg in derde provinciale (8ste met 36 punten) als de C-ploeg in vierde provinciale (10de met eveneens 36 punten) toch relatief makkelijk het behoud verzekeren. Voor de B-ploeg bleek het avontuur in derde provinciale terecht een "mission impossible". Dat er niet één keer werd gewonnen is spijtig, maar is in feite logisch. Het forfait van de D-ploeg op de eerste speeldag bleek bovendien de voorbode van een lastig seizoen: ziektes, kwetsuren en allerhande (last-minute) afzeggingen maakten het interclubverantwoordelijke Eddy allesbehalve makkelijk. Namens al wie TTCO genegen is: MERCI, EDDY!

Naar volgend seizoen toe zullen we hieruit toch conclusies moeten trekken...  

 

Oostkamp A - Sint-Denijs A 3-13
Oostkamp B - Houthulst C 4-12
Oostkamp C - Menen C 7-9

 Geen Oostkamps puntengewin in de laatste thuiswedstrijd. De A-ploeg ging ferm kopje onder tegen Sint-Denijs A. Lichtpuntje was een sterk spelende Eddy. Hij scoorde een mooie drie op vier en versloeg hierbij 2 D0's. Een zieke Jürgen, die halverwege de strijd moest staken, scoorde niet, evenmin als Steven en Rozy. Ook voor de B-ploeg bleek winnen andermaal een utopie. Houthulst C was meer dan een maatje te sterk. Met twee zeges voor Maarten en eentje voor Niels en Peter was er toch een beetje individueel succes. Dirk was deze avond ongelukkig in de afwerking. De C-ploeg was nog het dichtst bij een overwinning: na een vroege 1-5 achterstand bleef ons C-viertal aanklampen om uiteindelijk met het kleinste verschil te verliezen. Met 3 zeges zette Wietse alweer een prima prestatie neer. Ook Koen en Simon (elk 2 keer winst) deden hun duit in het zakje. Wiebe speelde met weinig vertrouwen en kon zijn spel niet aan zijn tegenstanders opleggen.

Figuur van de speeldag: Eddy, die voor alle Oostkampse tegentreffers bij de A-ploeg zorgde!

 


.

Eernegem C - Oostkamp A 7-9
Zandvoorde H - Oostkamp B 15-1
Roeselare D - Oostkamp C 11-5

De A-ploeg graaide nipt de volle buit mee uit Eernegem. De basis van deze achtste seizoenzege werd eens te meer gelegd door Jürgen, die maximaal (4 op 4) scoorde. Zijn medespelers zorgden voor de perfecte aanvulling: Steven (2), Rozy (2) en Maarten bleven elk minstens een D4 de baas. De B-ploeg kon tegen Zandvoorde de forfaitscore vermijden met de zege van Carl tegen (eveneens) een D4. Toch was de einduitslag geen weergave van het geleverde spel. Getuige hiervan de 3 nipte vijfsetters die verloren gingen. Dirk, Niels en Wietse bleven echter zonder zege. De C-ploeg speelde een zeer verdienstelijke partij tegen leider Roeselare D, dat op zucht van de titel staat. Uitblinker was een weergaloze Wiebe (titel van het nieuwe Suske & Wiske-album ??) die met vlekkeloos aanvallend spel een D6 en een E2 het nakijken gaf. Ook Peter, Koen en Dieter konden best tevreden zijn  met hun prestatie: zij mochten een overwinningsstreepje tegen een E2 achter hun naam bijschrijven. Domper op de feestvreugde: de ongelukkige paletbreuk van Dieter op het einde van de avond…

Figuur van de speeldag: Met winst tegen een D6 en een E2 zette een fenomenaal sterk spelende Wiebe misschien wel de sterkste Oostkampse prestatie van het seizoen neer!  Zeker ‘to be continued...'!

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

Saive-demonstratie 2015

Saive-demonstratie 2015

in 2015 gaven de broers Saive een demonstratie in de Valkaart ter ere van 35 jaar TTC Oostkamp

2015-2016

2015-2016

sfeerbeelden van het seizoen 2015-2016

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

nuttige tips...

nuttige tips...

...voor beginnende spelers