Oostkamp A - Jabbeke B 1-15
Oostkamp B - Jabbeke C 7-9
Oostkamp C - Izegem B 6-10

De slotspeeldag leverde de Oostkampse ploegen geen bijkomende punten op, al waren er wel enkele spannende wedstrijden. Niet zo de wedstrijd van de A-ploeg, dat met slechts drie spelers aantrad. Tegen Jabbeke B was er enkel voor Steven een eerredder weggelegd. Wietse zorgde wel bijna voor een ware stunt tegen een D2, maar ging uiteindelijk in de belle onderuit. De B-ploeg verloor met het kleinste verschil van Jabbeke C. Halverwege stond het nog 5-3 in Oostkamps voordeel. In de tweede periode wisten de tegenstanders echter de meeste spannende wedstrijden naar zich toe te trekken. Ondanks het winnen van meer sets (32-29) moest het B-kwartet dan ook de overwinning aan Jabbeke C laten. De C-ploeg speelde een zeer degelijke partij tegen een sterk Izegem B. Dieter deed zijn status van kopman alle eer aan met drie winstmatchen. Ook Koen presteerde sterk: 2 keer winst, waaronder een E2. Wiebe kreeg zijn naam één keer op het scorebord. Ook hij zorgde bijna voor de stuntzege van de avond tegen een E0: verlies met het kleinste verschil (9-11 in de vijfde set) was echter zijn deel. Jeroen kwam niet tot scoren.

Na een seizoen met veel spelerstekorten eindigt de A-ploeg finaal op de 6de plaats (29 punten, 5 overwinningen) . Met een vierde plaats behaalt het B-viertal opnieuw een plaats in de subtop met 47 punten (13 zeges). Er werd uiteindelijk 13 keer gewonnen. De ‘C-vier’ sluit het seizoen af op plaats 7. Er werd 8 keer gewonnen.

In de eindrangschikking van de ‘goe bezig’-stand eindigt Wietse (91 punten) afgetekend op de eerste plaats voor Rozy (74) en Niels (71). Ook zij kunnen bogen op een sterk seizoen en mogen allicht hopen op een klassementsverhoging.

Een volledig overzicht van deze eindrangschikking vinden jullie hier.