Heule A - Oostkamp A 16-0 (ff.)
Kortrijk D - Oostkamp B 10-6
Loc. Gullegem A - Oostkamp C 16-0 (ff.)

De laatste speeldag was illustratief voor het ganse seizoen: een chronisch spelerstekort leidde dit keer zelfs tot het noodgedwongen forfait van zowel de A- als de C-ploeg. De (slechts) 4 beschikbare spelers zetten wel een eervol resultaat neer in wat voorlopig de laatste  wedstrijd van de B-ploeg in derde provinciale was. Zowel Dirk, Wietse als vader en zoon Marc en Simon Bekaert wonnen elk een D4. Marc deed daar nog een E0 bovenop en Dirk een E4. 

Figuur van de week: een pluim voor het resultaat voor het volledige B-kwartet is op zijn plaats. Super-sub Marc bewees nog maar zijn tafeltennistalent.

Op het einde van dit moeilijke seizoen konden zowel de A-ploeg in derde provinciale (8ste met 36 punten) als de C-ploeg in vierde provinciale (10de met eveneens 36 punten) toch relatief makkelijk het behoud verzekeren. Voor de B-ploeg bleek het avontuur in derde provinciale terecht een "mission impossible". Dat er niet één keer werd gewonnen is spijtig, maar is in feite logisch. Het forfait van de D-ploeg op de eerste speeldag bleek bovendien de voorbode van een lastig seizoen: ziektes, kwetsuren en allerhande (last-minute) afzeggingen maakten het interclubverantwoordelijke Eddy allesbehalve makkelijk. Namens al wie TTCO genegen is: MERCI, EDDY!

Naar volgend seizoen toe zullen we hieruit toch conclusies moeten trekken...  

 

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

jeugdtornooi 2018

jeugdtornooi 2018

sfeerbeelden van het jeugdtornooi op 19/09/2018

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

demonstratie Saive-broers!

demonstratie Saive-broers!

ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan!