Zandvoorde G - Oostkamp A 8-8
Tielt B - Oostkamp B 13-3
Kuurne D - Oostkamp C 10-6

Ook deze week grote problemen voor ‘selectieheer’ Eddy. De ziekenboeg blijft overvol…Uiteindelijk bleken slechts 10 spelers beschikbaar. Veel punten leken er dan ook  niet voor het oprapen. De A-ploeg deelde in een spannende wedstrijd tegen Zandvoorde G de punten. Jürgen bleef foutloos (4 op 4), Eddy scoorde drie keer en Maarten 1 keer. Rozy moest het zonder overwinning stellen. De B- en C-ploeg  moesten allebei opboksen tegen sterkere tegenstanders. Toch waren er enkele individuele glansprestaties. Bij de B-ploeg toonden Carl (tegen een D2 en een D4) en Wietse (winst tegen een D4) nog eens hun klasse. Bij de C-ploeg was Dieter alweer outstanding (drie zeges, waaronder een D4 en een E0).  Niels (2) en Simon (1) zorgden voor de andere zeges.
Om te eindigen met een persoonlijke noot: met vijf keer setwinst was ook het wederoptreden voor Peter een (mentaal) succes!    

Figuur van de speeldag: Als zijn rug hem geen parten speelt dan kan hij het nog steeds: Carl wint nog eens ‘als vanouds’ een D2 en een D4! Magnifieke prestaties ook van Dieter (3  zeges, waaronder een D4 en een E0) en jeugdtalent Wietse (winst tegen een D4, belle tegen een D2)