Oostkamp A - Oostduinkerke B 2-14
Oostkamp B - Nieuwpoort C 14-2
Oostkamp C - Lauwe F 10-6

Zowel de B- als de C-ploeg hielden de punten thuis. De B-ploeg deed dit met een overtuigende prestatie tegen Nieuwpoort C. Zowel Rozy, Niels als Peter behaalden de maximale score. Een sterk spelende Wiebe vulde aan met twee zeges. De C-ploeg nam collectief de maat van Lauwe F, voor de gelegenheid versterkt met gewezen TTCO-speler Rob. Hij kende echter geen medelijden met onze spelers. Met drie keer winst voor zowel Dirk als Dieter en twee zeges van Wietse en Derry (voor het eerst in 30 jaar terug in competitie!) werd uiteindelijk wel de overwinning veilig gesteld. Tegen co-leider Oostduinkerke had de A-ploeg weinig in te brengen. Toch was er voor zowel Jürgen als Eddy een mooie C4-zege weggelegd. Maarten bleef zonder zege.

Figuur van de speeldag: 4 op 4 en een mooie zege tegen een D4: meer moest dat voor Peter niet zijn ?!

 


.

Oostkamp A - vrij
Zandvoorde M - Oostkamp B 0-16
Kuurne D - Oostkamp C  9-7

De B-ploeg kende geen problemen met hekkensluiter Zandvoorde M, dat slechts met 3 spelers aantrad. Niels, Dirk, Peter en Wietse geen genade tegen hun lger gerangschikte tenspelers en zorgden voor een zeldzame, maar wellicht logische  forfaitzege. De C-ploeg kon net niet profiteren van het feit dat ook hun tegenstander  slechts 3 spelers opstelde. Dieter vuldeze deze bonus aan met nog twee mooie zeges. De prestatie van de avond kwam echter van Wiebe met winst tegen een E2. Koen en Jeroen konden jammer genoeg geen winststreepje achter hun naam plaatsen. Het bleef dus bij een nipte nederlaag. De A-ploeg was deze week vrij van dienst.

Figuur van de speeldag: Wiebe demonstreerde nog eens zijn pingpongtalent met winst tegen een E2!

Zandvoorde H - Oostkamp A 4-12
Brugge D - Oostkamp B 3-13
Gullegem K - Oostkamp C 11-5

Opnieuw twee ploegen aan het feest dit weekend. Al bij al waren het logische zeges tegen lager gerangschikte spelers. Soms komt er dan toch een verrassing uit de bus. Maar (gelukkig) niet deze keer dus! De A-ploeg won afgetekend tegen Gullegem K en de B-ploeg deed hetzelfde tegen de buren van Brugge D. Bij de A-ploeg bleef Jürgen foutloos. Steven en Niels (elk 3 keer winst) zagen een vlekkenloze avond stranden in de vijfde set. Maarten boekte twee zeges. Bij de B-ploeg moesten  zowel Dirk, Dieter als Peter eenmaal de duimen leggen. Elk 3 overwinningen, dus!   Allen verloren zij tegen dezelfde tegenstander. Rozy was gewaarschuwd en zette schrap: 3-0 winst en 4 op 4 voor de avond. De C-ploeg moest haar meerdere erkennen in Gullegem K.  Wietse zegevierde 2 keer. Koen, Jeroen en Wiebe voegden daar elk 1 overwinning aan toe.

Figuur van de speeldag: Wiebe won als enige dit weekend een hoger gerangschikte speler.

Oostkamp A - Gullegem H 11-5
Oostkamp B - vrij
Oostkamp C - Kortrijk E 10-6

Twee mooie zeges dit weekend tegen op papier gelijkwaardige tegenstanders. Zowel voor het A- als het C-viertal was er sprake van een sterke ploegprestatie. Elke ploeg had echter wel zijn uitblinker. In de A-ploeg was dat Niels, die zijn vier tegenstanders (waaronder een D2 en een D4) het nakijken gaf. Ploegmaats Steven (3 zeges), Maarten en Rozy (allebei twee keer winst) maakten het Oostkampse plaatje compleet. Bij de C-ploeg was Wietse 'outstanding': met vier zeges, waaronder 2 E0's spreidde hij nogmaals zijn talent tentoon. Ook deze prestatie werd perfect aangevuld door zijn ploeggenoten Dirk, Koen en Jeroen, die elk twee overwinningen boekten. De B-ploeg kwam dit weekend niet in actie: geen forfait gelukkig, wel een rustdag!  

Figuur van de speeldag: Niels, met 4 zeges (waaronder een D2, een D4 en een D6) leidde hij de A-ploeg naar de overwinning.

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

Saive-demonstratie 2015

Saive-demonstratie 2015

in 2015 gaven de broers Saive een demonstratie in de Valkaart ter ere van 35 jaar TTC Oostkamp

jeugdtornooi 2018

jeugdtornooi 2018

sfeerbeelden van het jeugdtornooi op 19/09/2018

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

nuttige tips...

nuttige tips...

...voor beginnende spelers