Geïnteresseerd om lid te worden? Kom gerust eens langs op één van onze trainingsdagen! De club geeft kandidaat-leden de kans om het een drietal keer te proberen vooraleer aan te sluiten. Een paletje meebrengen hoeft zelfs niet. Wij beschikken over enkele oefenpaletjes.

Wie daarna beslist om lid te worden dient (jaarlijks) een aansluitingsdocument te ondertekenen & een lidgeld te betalen.

Aansluitingsdocumenten (bij voorkeur te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het aansluitingsdocument is vooral belangrijk voor de verzekering. Onze club sluit al zijn spelers immers aan bij de verzekeringspolis van de Vlaamse Tafeltennisliga. Wacht dus zeker niet om dit in orde te maken!

Voor nieuwe leden is er het document 'nieuwe aansluiting'. Jaarlijks dienen de bestaande leden een heraansluitingsdocument te ondertekenen. Bij minderjarige leden dient dit document steeds worden mee te worden ondertekend door een ouder/voogd.

Opgelet: spelers die al lid zijn van een andere club kunnen niet automatisch lid worden van onze club. Zij dienen zich in de loop van mei op de transferlijst te plaatsen, waarna zij voor 21 juni een transferdocument dienen te tekenen. Deze spelers kunnen echter wel bij ons komen trainen onder de voorwaarden van een volwassen recreant (zie hieronder).

Wie na minstens een jaar onderbreking wenst te herbeginnen hoeft niet te transfereren, maar moet wel een aangepast aansluitingsformulier ondertekenen.

De nodige (inkomende) transferdocumenten / heraansluitingsdocumenten zullen in deze gevallen door de club aan de speler worden bezorgd.

Lidgeld

Het lidgeld is geldig voor een seizoen, dat loopt van 1 augustus tot 31 mei van het jaar daarop.

Voor het seizoen 2022-2023 heeft het bestuur de lidgelden voor ons club als volgt vastgelegd:

Jeugdspelers (geboortejaar 2003 en later) betalen 100 euro voor een volledig seizoen, dat loopt tot eind mei 2023. Vanaf het tweede kind uit een zelfde gezin bedraagt het lidgeld nog 90 euro. Dit tarief geldt ook voor de jeugdspelers, die deelnemen aan de competitie. Voor volwassen (= geboortejaar 2002 en vroeger) recreanten wordt 90 euro aangerekend. Volwassen competitiespelers kunnen lid worden voor een bedrag van 120 euro. (*)

(*) op deze bedragen is een extra korting van 15 euro voor houders van een European Disability Card (EDC) of mits voorlegging van een attest van het OCMW.

Dit dient te worden vereffend op bankrekening BE85 9730 6509 3906 van TTC Oostkamp vzw onder vermelding van "lidgeld 2022-2023 & de naam van de speler". De inschrijving is slechts definitief na betaling van het lidgeld. 

(voorinschrijving: voor wie zich (her)inschrijft voor 1 juli geldt op bovenstaande tarieven nog een bijkomende korting van 5 euro. De bedragen zijn in dat geval 95 euro voor een jeugdlid (85 euro vanaf 2de kind zelfde gezin), 85 euro voor een volwassen recreant en 115 euro voor een volwassen competitiespeler.

Opgelet: spelers, die het voorbije seizoen waren aangesloten, dienen zich uiterlijk op 01/09/2022 her in te schrijven door vereffening van het lidgeld. Zo niet dan wordt het lid als ontslagnemend beschouwd en wordt zijn/haar verzekering stopgezet.

Tussenkomsten ziekenfondsen

Het bestuur maakt de spelers er attent op dat de (meeste) ziekenfondsen een jaarlijkse tussenkomst geven in het lidgeld van een sportclub. Het benodigde document verschilt per ziekenfonds en is beschikbaar op hun website. Dit document dient daarna door de club te worden geattesteerd. Deze formulieren worden best ook via e-mail op bovenstaand adres.