Jaarlijks organiseert TTC Oostkamp een aantal tornooien voor haar leden. Deze tornooien gaan in principe door tijdens de uren van de maandagtraining. Hieronder een overzicht.

clubtornooi

ons clubtornooi vormt al jaren een vaste afspraak op de TTCO-kalender. Dit tornooi wordt in fases gespeeld. Spelers worden volgens hun niveau ingedeeld in poules. Iedere gewonnen set vertegenwoordigt een punt. De poulewinnaars verdienen een bonuspunt, maar moeten in de volgende fase wel in een hogere reeks uitkomen. Vanaf het seizoen 2016-2017 worden er vier fases georganiseerd. Voor iedere speler tellen de drie beste resultaten. De stand op het einde van het seizoen beloont de speler met het hoogste aantal punten, maar ook de top-3 bij zowel de volwassenen als de jeugd.

Het marsepein-dubbeltornooi

Een nog grotere traditie is ons marsepein-dubbeltornooi, waarbij de naam in feite alles zegt: er worden dubbels gespeeld met als inzet lekkere marsepein. De laatste jaren wordt er in het tornooi met wisselende partners gespeeld, met een individuele uitslag als resultaat.

Clubkampioenschappen

Als afsluiter van het seizoen gaat onze club in mei op zoek naar nieuwe clubkampioenen. Er zijn titels te verdienen in de reeksen bij de jeugd, de veteranen (+50), de niet-geklasseerden en de open reeks.