TTC Oostkamp speelt interclub-competitie in de West-Vlaamse provinciale reeksen van de Vlaamse Tafeltennisliga  (VTTL). Het aansluitingsnummer van onze club bij deze bond is WVL139.

De interclub-competitie is een ploegencompetitie, waarbij 4 spelers van de ene ploeg uitkomen tegen 4 spelers van de andere. Elke speler speelt individueel tegen de 4 spelers van de tegenstander, naar 3 gewonnen sets. Het resultaat van de aldus gespeelde 16 wedstrijden bepaalt de einduitslag (van 16-0 tot 8-8).

Op basis van het ploegresultaat in haar reeks stijgt of daalt een ploeg. Op basis van de individuele prestaties krijgt iedere speler jaarlijks een klassement. Dit klassement bepaalt in welke ploeg een speler binnen de club kan aantreden: aan de hand van van de zogenaamde 'sterktelijst' zijn de spelers met de hoogste klassementen verplicht om in de hoogste ploegen te spelen. 

Een competitieseizoen begint steeds halverwege september en eindigt halverwege april. In het huidige seizoen treedt onze club met 3 ploegen aan: zowel de A-ploeg als de B-ploeg komen uit in derde provinciale, de C-ploeg treedt aan in vierde provinciale.

Informatie i.v.m. het huidige speelseizoen van onze club vinden jullie in het hoofdmenu onder 'competitie'.

Voor meer competitie-informatie verwijzen we naar de verschillende websites: