De opkomst voor de 4de fase van ons clubtornooi bleef iets lager dan normaal. Wellicht zat de latere datum hier voor iets tussen. De 14 deelnemers werden ingedeeld in twee poules van 7 spelers. Winnaars van de avond werden Wietse in poule 1 en Liam in poule 2. Wietse zorgde daarbij voor de  unieke prestatie door als eerste speler ooit vier fases in één seizoen te winnen. Dat hij dit in poule 1 deed maakt zijn prestatie  nog straffer. Ook voor de Liam was het trouwens de tweede zege op rij.

De onvermijdelijke Wietse won in poule 1 al zijn partijen en sprokkelde hiermee 17 punten. Een goed op dreef zijnde Dirk bleef het dichtst in zijn buurt: hij scoorde 14 punten. Plaats drie was voor Jan met 12 punten. Hiermee bleef hij nipt Chris (11), Johan (10) en Wiebe (9) voor. Als enige vrouw stond ook Katrien haar mannetje in al dat geweld: zij behaalde vier punten.

In poule 2 was Liam voor iedereen te sterk: met 17 gewonnen sets behaalde hij 19 punten. Anthony (16 punten) en Andreas (14 punten) vervolledigden het podium. De andere 4 spelers waren aan elkaar gewaagd. Lowie en Tiebe behaalden elk 8 punten. Bas scoorde 7 punten en Mauro 5.

In de eindrangschikking van het huidige seizoen staat Wietse logischerwijze op eenzame hoogte. Met  68 punten overvleugelt hij alles en iedereen. Op plaats 2 vinden we Andreas terug met 56 punten. Andreas is tevens de eindwinnaar bij de jeugd. Johan zag zijn sterke clubtornooi-prestaties beloond met een knappe derde plaats in de eindrangschikking: hij totaliseert 55 punten. Op enige afstand viel ook Chris (met 46 punten op plaats 4) als derde bij de volwassenen nog in de prijzen. Jan kwam met 45 punten net dat ene puntje tekort. Liam (met 43 punten op plaats 7) en Lowie (41 punten, 9de plaats) kaapten als respectievelijk tweede en derde bij de jeugd de laatste prijzen weg.       

De volledige eindrangschikking vinden jullie op de website van onze club (klik hier).