Hieronder het wedervaren van onze ploegen in de heenronde: de recentste uitslagen staan bovenaan.

(speeldagen 1 tot en met 4) 

Speelweek 4

OA – Jabbeke C 14-2

OB – Jabbeke D 15-1

Twee eenvoudige zeges deze week, weliswaar tegen verzwakte tegenstanders: de beide Jabbeekse tegenstanders telden immers slechts drie spelers. Jürgen, Wouter en Wietse bleven foutloos (3 zeges) in de A-ploeg net als  Jan, Dirk en Bobita in de B-ploeg.  Koen (2 zeges voor het B-team) ) liet zich één keer verrassen en Rozy (1 zege voor het A-team) twee keer. De B-ploeg behoudt daarmee haar maximum. Ook de A-ploeg blijft bovenaan meedraaien.  

Speelweek 3

OA – Sint-Denijs A 6-10

OB – Bye

In haar tweede thuiswedstrijd van het seizoen moest onze A-ploeg nipt de duimen leggen tegen een sterk Sint-Denijs. We noteren wel een heel sterke prestatie van Jürgen, die een foutloos parcours (4 keer winst) aflegde. Hij gaf daarbij zelfs maar een setje uit handen. Ploegmakkers Eddy, Steven en Rozy hadden het veel lastiger. Toch slaagden Eddy en Steven er in een D0 op hun naam te schrijven. Het B-viertal genoot van een vrij weekend.

Speelweek 2

Tielt A – OA 8-8

Oostende F – OB 7-9

Voor de tweede week zegevierde onze B-ploeg met het allerkleinste verschil. Hun tegenstanders wonnen zelfs meer sets (31-30) dan ons viertal. Sterke man bij Oostkamp bleek dit keer sterke Jan, die zijn vier tegenstanders het nakijken gaf. Bobita (2), Wiebe (2) en Koen (1) zorgden voor de volle buit. De B-ploeg blijft zo meteen al na 3 speeldagen ongeslagen. Volgende week staat er voor hen immers geen wedstrijd gepland! De A-ploeg deelde tegen een sterk Tielt A de punten. Uitblinkers waren Wouter en Wietse: beiden met drie zeges waaronder zowaar elk een C4 (is geen typfout) ! Eddy en Rozy waren elk goed voor één keer winst.

Extra-sportief beleefde TTC Oostende deze week wel een drama met het onverwachte overlijden enkele dagen daarvoor van een van hun trouwe spelers en trainers. RIP Kevin Callemin, sterkte aan alle vrienden en familie vanwege TTCO!

Speelweek 1

OA – Wenduine B 10-6

OB – Damme C 9-7

De twee Oostkampse ploegen in competitie misten hun start niet. Beide ploegen zegevierden nipt in hun eerste thuiswedstrijd. Bij de A-ploeg was er al meteen een eerste glansrol voor Wietse die zich niet liet verrassen.  Wouter (3),  Steven H. (2) en Rozy (1) zorgden voor de overige Oostkampse punten. Ook de B-ploeg hield de punten thuis dankzij een sterke ploegprestatie. Dirk en Bobita waren met elk 3 keer winst meteen op de afspraak. Wiebe (2) en eerste competitiezege van Steven DJ trokken de ploeg over de streep.

Ter info: vanaf dit seizoen vermelden we ook geen TTCO-figuren van de speeldag meer: er zijn er steeds 8 (tenzij we met minder spelen natuurlijk ?). We staan natuurlijk steeds open voor eventuele TTCO- of andere weetjes.

Vooraf: Dit jaar werd beslist om met slechts twee ploegen aan te treden. Te vaak was het in de voorbije seizoenen een (onbegonnen) zoektocht voor onze interclubverantwoordelijke Eddy naar beschikbare spelers.  Onze A-ploeg start dit seizoen in derde provinciale. Het B-team heeft zijn plaatsje in vierde provinciale. Beide ploegen starten zonder grote ambities. De spelvreugde na een coronajaar staat daarbij voorop.