Jabbeke B - Oostkamp A 16-0 (ff.)
Jabbeke C - Oostkamp B 6-10
Izegem B - Oostkamp C 8-8

De laatste speeldag van de heenronde leverde een zege en een gelijkspel op. De A-ploeg diende jammer genoeg wel forfait te geven omwille van het chronische spelersgebrek. Het B-viertal zorgde voor een mooie door het als tweede gerangschikte Jabbeke C in eigen te kloppen. Makkelijk ging het niet: er werden maar liefst 9 vijfsetters gespeeld, waarvan er 6 in Oostkamps voordeel werden beslist. Rozy was met 4 zeges ongetwijfeld de ‘primadonna’ van de avond. Niels zorgde voor 3 zeges. Peter was 2 keer aan de winst en Dirk 1 keer. De C-ploeg sleepte met drie spelers nog een gelijkspel uit de brand tegen Izegem B. Wietse nam 4 zeges het voortouw. Ploegmaats Jeroen en Wiebe waren elk goed voor 2 individuele zeges.

Zoals hierboven gemeld was de rode draad in de heenronde het chronische spelerstekort. Toch slaagden de drie ploegen er ondertussen in zich in de veilige middenmoot te handhaven: de A-ploeg staat momenteel op een 6de plaats met 16 punten, de B-ploeg vertoeft op de 4de plaats met 22 punten en de C-ploeg is eveneens 6de met 18 punten… Well done!

Figuur van de speeldag: Wietse did it again! Zijn 4 op 4 (waaronder 1 E0) waren alweer van goudwaarde voor de C-ploeg. Ook Rozy behaalde dit weekend de maximumscore: ze won haar 4 partijen in de belle.