Door de coronacrisis konden we de 4de fase van ons clubtornooi niet afwerken. We beslisten daarom dat de tussenstand van het Trofee Imperial na fase 3 ook als eindstand wordt beschouwd. Stijn volgt zichzelf hiermee op als winnaar van dit tornooi. Willy en Wietse zijn de andere prijswinnaars bij de volwassenen. Winnaar bij de jeugd is Lowie Vergison.  Plaatsen twee en drie bij de jeugd zijn voor respectievelijk Alexander en Noä. Proficiat! Zij krijgen meteen eeuwige roem. De daaraan verbonden prijzen worden hen begin volgend seizoen uitgereikt! 

De volledige eindstand vinden jullie hier terug.

De derde fase van ons clubtornooi ging door op 27/01, met maar liefst 27 deelnemers. Stijn, Chris, Willy, Louis en Andreas waren de winnaars van de avond! Proficiat!

Op 18/11 ging de tweede fase van ons clubtornooi door. Met 26 deelnemers was er alweer een talrijke opkomst. Wietse, Filip, Ella, Conner en Wout waren de winnaars van de avond, met winst in hun poule.

Op de eerste fase van ons clubtornooi, de trofee Imperial, waren maar liefst dertig spelers aanwezig. Daaronder nogal wat nieuwelingen. Voor hen, maar ook voor de anderen, nog eventjes de formule: het tornooi gaat door in vier fasen. In iedere fase worden de spelers in een poule ingedeeld volgens hun niveau. Alle gewonnen sets worden geteld als punten. Daarnaast zijn er nog bonuspunten voor de winnaar en 2 bonuspunten voor de deelname. Nieuw is dat de bonuspunten voor de winnaars stijgen per fase: 1 punt voor winst in fase 1, 2 punten voor winst in fase 2, enz. De winnaars wisselen in de rangorde met de laatste van de hogere poule. Hierdoor belanden zij in principe tegen sterkere tegenstanders. Na de vier fases worden de resultaten van de beste 3 fases opgeteld en krijgen we een eindwinnaar. Naast een prijs voor de algemene winnaar is er nog een prijs voor de drie eersten bij de volwassen en de jeugd.

In deze eerste fase werd er in vijf poules gespeeld. De eerste winnaars waren Wietse (poule 1), Dieter (poule 2), Johan (poule 3), Johannes (poule 4) en Alexander (poule 5). Proficiat! Voor Johan en Alexander was deze eerste deelname meteen een schot in de roos. Zij krijgen dus allen ook 1 extra winnaars-bonuspunt

Poule 1 (met de hoogst gerangschikte spelers) is meestal felbevochten. Dat was nu niet anders. Wietse en Stijn eindigden met een gelijk aantal punten (12). Met een winstmatch meer werd Wietse uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen. Dat het spannend was blijkt uit het feit dat zowel Rozy als Niels nauwelijks een set minder (11) lieten optekenen. Ook Jan (8) en Maarten (6) sprokkelden hier en daar een set.

Poule 2 was een kolfje naar de palet van Dieter. Met 15 sets bleef hij in eerste instantie Willy (met 12 gewonnen sets) voor. Naaste achtervolgers Jeroen en Chris deden het met elk 11 keer setwinst eveneens prima. Wiebe schreef in deze poule 8 sets op zijn naam. Ella, de jongste van de geklasseerde spelers, sleepte 3 sets uit de brand.

In poule 3 stond er geen maat op Johan. Hij won op één na al zijn sets. Nieuwelingen Steven en Luc deden met respectievelijk 15 en 11 setoverwinningen meteen van zich spreken. Voor Natacha waren er nog 9 sets weggelegd, voor Lowie Verdonck (eveneens nieuw!) 5.

In de eerste jeugdpoule (poule 4) was Johannes oppermachtig. Ook hij liet 19 punten (sets) noteren. Conner eindigde in zijn eerste optreden meteen op plaats 2 met 12 punten. Hij werd niet ver daarachter door broer Tibo (ook nieuw!) en Matthias met 10 punten. Andreas (5 sets) en Wout (4 sets) hadden het deze avond moeilijker.

Ook in poule 5 een nieuweling aan de top: Alexander haalde in deze reeks 19 punten (sets), voor Noä (16 sets) en Lowie Vergison (15). Jasper wist 10 sets te winnen. Robbe (8), Senne (5) en Floris (4) vervolledigden het deelnemersveld.

De volledige tussenstand kunnen jullie hier raadplegen.

De volgende fase gaat door op maandag 18/11/2019. Be there!

 

 

 

 

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

jeugdtornooi 2018

jeugdtornooi 2018

sfeerbeelden van het jeugdtornooi op 19/09/2018

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

demonstratie Saive-broers!

demonstratie Saive-broers!

ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan!