Met 24 deelnemers was er opnieuw een mooie opkomst voor de derde fase van ons clubtornooi. Dit keer werd in een viertal poules gespeeld. Voor de derde keer op rij schitterde Stijn door, na winst in lagere poules in de eerdere fases, nu ook de winst in de hoogste poule op te strijken. Ook Koen (poule 2) , Chris (poule 3) en Andreas (poule 4) werden winnaars van de avond.

Stijn kroonde zich met voorsprong tot winnaar in de koningspoule met 12 punten. Een schitterende prestatie, waarmee hij nu al de eindwinst kan ruiken. Na Stijn was er spanning troef in poule 1: Niels, winnaar van poule 1 in de twee vorige fases, behaalde 9 punten. Dit was amper 1 punt meer dan Rozy en Maarten. Dirk en Wietse haalden als ‘verliezers’ van de avond allebei nog 7 punten. In poule 2 werd het de avond van Koen. Hij scoorde 14 punten en kon zo net Jeroen (12) en Willy (11) achter zich houden. Jeugdtalenten Wiebe en Ella waren in deze poule goed voor respectievelijk 7 en 5 punten. In poule 3 behaalde de ervaren Chris de maximale score van 16 punten. Natacha bleef met 12 punten nipt Johannes voor (11). Hiermee tekende Johannes voor de sterkste prestatie voor een eerstejaars-jeugdlid! Ook de youngsters Wout (6 punten) en Sam Goossens (5 punten) waren trouwens door hun eerdere prestatie naar deze poule opgeklommen. Poule 4 telde dit keer maar liefst 8 spelers. Andreas toonde zich hier met 15 punten de sterkste van de beginnelingen bij de jeugd. Enkel tegen Mathias moest hij een gelijkspel toestaan. Deze laatste haalde uiteindelijk , samen met Lily, de mooie score van 12 punten. Hiermee blijft Lily wel op kop van het jeugdklassement. Niet veel daarachter volgden Wolf met 10 punten en Sam Longeville (9). Noä (6 punten), Jasper (5) en Floris (3) raapten dit keer iets minder punten.

De volledige tussenstand kunnen jullie hier raadplegen.

De finale van deze tiende editie van ons clubtornooi staat geprogrammeerd op maandag 11 maart. Ook voor deze laatste seizoensfase zijn er trouwens 2 bonuspunten te rapen: ééntje voor wie speelt in het nieuwste clubtruitje en ééntje voor wie zich inschrijft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..