Op de tweede fase van 18/11 waren Wietse en de Wiebe opnieuw de enige Oostkampse vertegenwoordigers. Opnieuw leverden zij beiden een sterke prestatie. In de hoogste reeks (Heren 1) deed wist Wietse met 5 zeges en twee nederlagen beslag te leggen op de derde plaats. Wiebe speelde deze fase een reeks hoger (Heren 2): hij won ook in deze reeks twee wedstrijden (op 7). Hiermee eindigde hij op plaats 6. 

Op deze fase merkten we terug een sterk optreden van het nageslacht Verleye: Ella (4 op 7) werd 5de in de reeks Miniemen 1, Louis 2de in de reeks Preminiemen 1 (4 op 5) en Cato werd primus in de reeks preminiemen 2 (4 op 4).

volledige uitslag tweede fase

Ook dit jaar wordt er een vervolg gebreid aan de avonturen van Wiebe en Wietse in jeugliga-land. Ondertussen zetten zij  ook pingponggewijs enkele stappen vooruit. Daardoor belandden zij ook in een sportief hogere reeks. In de eerste fase op 07/10/2018 was Wietse in de hoogste reeks (Heren 1), waar hij bijna enkel hoger geklasseerde spelers tegenkwam. Hij weerde zich dapper en eindigde uiteindelijk als voorlaatste in zijn poule na 1 winst- en 6 verliespartijen.  Wiebe trad aan in reeks Heren 3 en toverde 5 overwinningen uit zijn palet. Dartegenover stonden twee nederlagen. Hij werd hiermee knap derde in zijn reeks.

Terzijde vermelden wij hier ook de knappe prestaties van Louis en Cato Verleye, zoon en dochter van Stijn. Zowel Louis, bij de preminiemen, als Cato, bij de benjamins, wonnen hun reeks zonder verliespartij. Beide jeugdspelers spelen momenteel bij TTC Zandvoorde.

volledige uitslag eerste fase

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

jeugdtornooi 2018

jeugdtornooi 2018

sfeerbeelden van het jeugdtornooi op 19/09/2018

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

demonstratie Saive-broers!

demonstratie Saive-broers!

ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan!