Op 5 maart stond de vierde en laatste fase van de negende editie van de trofee Imperial, ons clubtornooi, op het programma. We gingen in dit tornooi niet alleen op zoek naar een nieuwe eindwinnaar, maar voor het eerst ook naar een clubkampioen bij de geklasseerde en niet-geklasseerde spelers. Hierover meer in een afzonderlijk artikel.

Voor deze speciale editie werd de poule-indeling en het spelsysteem lichtjes aangepast: de 14 geklasseerde spelers werden volgens hun niveau gelijkmatig over 2 poules verdeeld én er werd met voorgift gespeeld. Ook nu werden telkens drie sets gespeeld, waarbij elke gewonnen set een punt opleverde.

De voorgift speelde een aantal hoger gerangschikte spelers danig parten en het was zowaar Eric - als virtueel geklasseerde speler-, die in poule 1 met de poulewinst ging lopen na 13 keer setwinst. Hoedje af! Ook achter hem zat iedereen behoorlijk dicht bij elkaar: Maarten schreef 11 sets op zijn naam, Peter en Marc Baete waren elk goed voor 10 keer setwinst. Ook voor Chris (9 sets) en Willy (7 sets) werd het een behoorlijke succesvolle avond. Niels (3 sets) beleefde dan weer een echte 'off-evening'. In poule 2 was Dirk, met maar liefst 16 keer setwinst, de oververdiende poulewinnaar. Hij wint hiermee de twee fases waaraan hij deelnam. De tweede plaats was voor Wietse, die met 14 gewonnen sets nauwelijks onderdeed. Ook Dieter (12 sets) scoorde goed. Rozy worstelde met de voorgift en kwam uiteindelijk tot 8 gewonnen sets. De set-teller van Jeroen en Derry bereikte het cijfer 5, die van Wietse bleef steken op 3. De niet-geklasseerde spelers werden in poule 3 ondergebracht. Ook hier waren er 7 deelnemers. Wout toonde zich hier de sterkste. Met 16 sets bleef hij nipt Stijnen Stijnen (15 sets) en Katrien (14 sets) achter zich. Sam en Mathias sprokkelden elk 7 sets. Maxim kon 4 sets winnen. Arnout bleef zonder setwinst.

In de eindstand - waarbij rekening werd gehouden met de 3 beste uitslagen in de 4 fases - was het Rozy die als algemene winnares uit de bus kwam. Zij behaalde evenveel punten als Wout. Het feit dat zij 2 fases won gaf haar uiteindelijk het voordeel. Wout werd wel de primus bij de jeugd in dit tornooi. Eric en Chris (beiden 43 punten) bezetten plaats twee en drie bij de volwassenen. Jarid (40 punten) en Sam (39 punten) vervolledigden het podium bij de jeugd.

De volledige eindstand kunnen jullie hier raadplegen.

TTCO-nostalgie

TTCO-nostalgie

enkele groepsfoto's & memorabele momenten uit het verleden van TTC Oostkamp

jeugdtornooi 2018

jeugdtornooi 2018

sfeerbeelden van het jeugdtornooi op 19/09/2018

2016-2017

2016-2017

sfeerbeelden van het seizoen 2016-2017

demonstratie Saive-broers!

demonstratie Saive-broers!

ter gelegenheid van ons 35-jarig bestaan!